netflix turk filmi

En İyi Netflix Türk Filmleri | 2024 Güncel Liste

Dijital platformlar ve özellikle Netflix, artık günlük hayatımızın değişmez bir parçası haline geldi. İçerik açısından oldukça zengin olan platformda, yeni çıkan içerikleri takip ediyor, Netflix’in yeni dizileri veya filmlerini hızlıca tüketiyor, izleyecek değişik bir şeyler arıyoruz. Tam da bu noktada Netflix Türk filmleri imdadımıza yetişebilir. İşte 2024 yılı itibarıyla Netflix’ten izleyebileceğiniz en iyi Türk filmleri listemiz…

Netflix’teki En İyi Yerli Filmler – 2024

Komediden drama farklı kategorilerde birçok yerli yapım Netflix’te yerini aldı. Bunlar içerisinde kült hale gelmiş filmlerin yanı sıra Netflix için özel olarak üretilen içerikler de bulunuyor. Onlarca seçenek içerisinden öne çıkan ve mutlaka izlemeniz gereken Netflix Türk filmleri seçkimize yakından bakalım. 

Nuh Tepesi (2019) | IMDB:7.1

haluk bilginer nuh tepesi

TürDram
Süre1 s. 49 dk.
YönetmenCenk Ertürk
OyuncularAli Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir
İzlemek İçinTıkla!

Haluk Bilginer ve Ali Atay gibi iki usta oyuncunun başrollerini paylaştığı Nuh Tepesi (Noah Land) Netflix’teki Türk filmleri arasında dikkat çeken yapımlardan bir tanesi. Cenk Ertürk’ün yönetmenliğinde 2019 yılında çekilen film, bir baba ve oğulun problemli ilişkisini konu ediniyor. Ali Atay’a Tribeca Film Festivali’nde En İyi Aktör ödülünü kazandıran Nuh Tepesi filmini Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? (1999) |  IMDB: 8.1

demet akbağ

TürKomedi, Dram, Tiyatro
Süre1 s. 58 dk.
YönetmenYılmaz Erdoğan
OyuncularDemet Akbağ, Zerrin Sümer, Yılmaz Erdoğan
İzlemek İçinTıkla!

Netflix’teki en iyi Türk filmleri listesi yaparken ikinci sıraya bir tiyatro oyunu koymak şaşırtıcı gelebilir. Ancak yerli Netflix içerikleri arasında en iyiler listesi yapıyorsak bu yapımın ismini mutlaka geçirmeliyiz. Yakın zamanda yepyeni oyuncularla bir film haline getirilen “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” oyununun orijinal halini tiyatroda izlemediyseniz ve internette hiçbir yerde bulamıyorsanız Netflix imdadınıza yetişti. Filmin ilgi çekmesinin de etkisiyle 1999’da sahnelenen ve Demet Akbağ, Zerrin Sümer, Sinan Bengier, Salih Kalyon gibi usta isimlerin bir araya geldiği tiyatro oyununun orijinali artık Netflix üzerinden izlenebiliyor. Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan ve yönetilen oyun, Türk tiyatrosu için başyapıtlardan biri olarak değerlendiriliyor. 

İftarlık Gazoz (2016) | IMDB: 7.3

iftarlık gazoz cem yılmaz

TürDram, Komedi
Süre1 s. 55 dk.
YönetmenYüksel Aksu
OyuncularCem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Adam Körfezi
İzlemek İçinTıkla!

Cem Yılmaz sinemasına artık hepimiz aşinayız. Üstelik Netflix üzerinden Cem Yılmaz’ın AROG’dan Yahşi Batı’ya, GORA’dan Pek Yakında’ya kadar pek çok filmini izleme imkanına da sahibiz. Ancak bunların arasında gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bir filmi, Netflix’in en iyi Türk filmleri listesine eklemek istedik. Evet, bu film aslında bir Cem Yılmaz sineması ürünü değil ancak yapımın başrollerinde Cem Yılmaz ve çocuk oyuncu Berat Efe Parlar yer alıyor. Yüksel Aksu tarafından yönetilen İftarlık Gazoz, son dönem Türk sineması içerisinde izlenmeye değer filmler arasında.

Ölümlü Dünya (2018) | IMDB: 7.6

ölümlü dünya feyyaz yiğit doğu demirkol

TürAksiyon, Komedi, Suç
Süre1 s. 47 dk.
YönetmenAli Atay
OyuncularAhmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak
İzlemek İçinTıkla!

Netflix yerli yapımlar arasında komediden bol bir şey yok. Fakat bu komedi sağanağı içerisinde gerçekten kaliteli bir yapım bulmak pek kolay değil. Neyse ki bu noktada imdadımıza Ali Atay’ın yönetmenliğinde çekilen Ölümlü Dünya yetişiyor. Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından senaryosu yazılan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğu Demirkol, Alper Kul, Sarp Apak ve İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı Ölümlü Dünya, birçoklarına göre son dönemde çekilmiş en komik Türk filmi!

Cebimdeki Yabancı (2018) | IMDB: 6.8

netflix türk filmleri

TürKomedi, Dram
Süre1 s. 35 dk.
YönetmenSerra Yılmaz
OyuncularBelçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu
İzlemek İçinTıkla!

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek tarafından yapımcılığı üstlenilen, Serra Yılmaz’ın ilk yönetmenlik denemesi Cebimdeki Yabancı, aslında bir İtalyan filminin bize uyarlanmış versiyonu. Perfetti Sconosciuti isimli 2016 yapımı filmden uyarlanan Cebimdeki Yabancı’da oyuncu kadrosu ise oldukça zengin. Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi son dönemin başarılı oyuncularının bir araya geldiği film, tek mekanda geçmesiyle de ilgi uyandırıyor. 

Nasipse Adayız (2020) | IMDB:6.8

ercan kesal

TürBiyografi, Komedi, Dram
Süre1 s. 45 dk.
YönetmenErcan Kesal
OyuncularErcan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu
İzlemek İçinTıkla!

Pandemi nedeniyle vizyona giremeyen ancak Netflix’ten izleyicilerle buluşan bir film var sırada. Senarist, oyuncu ve doktor kimliğiyle tanıdığımız Ercan Kesal, ilk yönetmenlik denemesinde yine kendi hayatından bir kesiti izleyicilerle buluşturuyor. 2021 yılında Netflix Türk filmleri arasında yerini alan yapım, hastane sahibi bir doktorun siyasete atılma denemelerinde yaşadığı maceraları konu alıyor. 

Kelebeğin Rüyası (2013) |IMDB: 7.7

mert fırat kıvanç tatlıtuğ

TürBiyografi, Dram, Tarih
Süre2 s. 18 dk.
YönetmenYılmaz Erdoğan
OyuncularKıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan
İzlemek İçinTıkla!

Yazar ve yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan’ın oturduğu film, İkinci Dünya Savaşı döneminde yaşamış üç şairin hayatını anlatıyor. Behçet Necatigil’in akıl hocalığı yaptığı genç şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun arkadaşlıkları, şiir tutkuları ve yaşadıkları zorlu hayatı anlatan yapım, zaman zaman gülümseten detaylara sahip olsa da çoğu zaman duygulandırıyor. Yılmaz Erdoğan’ın harika hikaye anlatıcılığı Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin, Farah Zeynep Abdullah ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın oyunculuğu ile birleşince de ortaya harika bir film çıkıyor. 

Azizler (2021) | IMDB: 6.0

haluk bilginer engin günaydın

TürKomedi, Dram
Süre1 s. 36 dk.
YönetmenDurul Taylan, Yağmur Taylan
OyuncularEngin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya
İzlemek İçinTıkla!

Yönetmenliğini Taylan Kardeşler’in üstlendiği, yazar koltuğunda ise Bir Başkadır’dan tanıdığımız Berkun Oya ve yine Taylan Kardeşler’in yer aldığı Azizler, son yıllarda çekilmiş absürt filmler arasında yer alıyor. Tekdüze hayatından sıkılan ve bir kaçış arayan Aziz’in hikayesini anlatan yapımda, Haluk Bilginer ve Engin Günaydın başrolleri paylaşıyor. Ayrıca filmde Binnur Kaya, İrem Sak, Öner Erkan, Fatih Artman ve oldukça ilginç bir karaktere hayat veren çocuk oyuncu Göktuğ Yıldırım da yer alıyor. 

7. Koğuştaki Mucize (2019) | IMDB: 8.2

aras bulut iynemli

TürDram
Süre2 s. 12 dk.
YönetmenMehmet Ada Öztekin
OyuncularAras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal
İzlemek İçinTıkla!

Güney Kore yapımı bir filmden uyarlanan 7. Koğuştaki Mucize, birçokları için son dönemde çekilen en iyi Türk dram filmi. Zihinsel engelli bir adamın hapse düşmesi ve kızından ayrı kalması, onu masumiyetini ispatlamak için çetin bir mücadeleye itiyor. Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal Yurtcu ve İlker Aksum gibi oyuncuların yer aldığı yapım, en iyi Netflix Türk filmleri arasında gösteriliyor. 

Sofra Sırları (2017) | IMDB: 6.7

demet evgar

TürKomedi, Dram, Suç
Süre1 s. 43 dk.
YönetmenÜmit Ünal
OyuncularDemet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy
İzlemek İçinTıkla!

Neslihan, kocasına sadık sıradan bir ev kadını… Sessiz sakin olmasının ve çok güzel yemekler yapmasının yanı sıra aynı zamanda o bir seri katil…

Neslihan’ın dramatik hikayesini komedi unsurlarıyla ilginç bir şekilde bizlere aktaran ise tanıdık bir isim: Ümit Ünal. Daha önce yazdığı Amerikalı, Anlat İstanbul, Arkadaşım Şeytan ve Berlin in Berlin filmleriyle tanıdığımız yazar, Sofra Sırları ile de izleyicinin takdirini toplamış durumda. Ankara Uluslararası Film Festivali ve Altın Koza’da en iyi film ödülü alan yapımın başrollerinde ise Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy ve Ferit Aktuğ gibi isimler yer alıyor. 

Beni Çok Sev (2021) | IMDB: 7.0

sarp akkaya

TürDram
Süre2 s. 04 dk.
YönetmenMehmet Ada Öztekin
OyuncularSarp Akkaya, Songül Öden, Ercan Kesal
İzlemek İçinTıkla!

Mendillerinizi hazırlayın! 2024 en iyi Netflix Türk filmleri listemizde sizi çok ağlatacak bir hikaye var. Hapiste olan bir baba, özel izinle kendini affettirmek için memleketine gider. Fakat yaşananlar hayal ettiğinden çok farklı bir hal alır. Sarp Akkaya, Songül Öden, Ercan Kesal gibi usta oyuncuların başrolleri paylaştığı film, izleyicilerden tam not almış gibi görünüyor. 

İnsanlar İkiye Ayrılır (2020) | IMDB: 6.9

burcu biricik

TürDram
Süre1 s. 41 dk.
YönetmenTunç Şahin
OyuncularBurcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Aydın
İzlemek İçinTıkla!

Pınar Deniz, Burcu Biricik ve Aras Aydın’ın başrollerini paylaştığı film, bir borç tahsilat şirketi çalışanları ve borçlu arasında geçiyor. Tahsilatı gerçekleştirmek için çalışanlar iyi polis-kötü polis oyunu oynarken borçlu ile aralarındaki ilişki karmaşık bir hal alıyor. Kimin iyi veya kötü olduğu ve söylenenlerin doğruluğu hakkında seyirciyi şüpheye düşüren yapım, Türkiye yapımı en iyi ters köşe filmler arasında gösteriliyor. 

Görülmüştür (2019) | IMDB: 6.4

berkay ateş

TürDram
Süre1 s. 36 dk.
YönetmenSerhat Karaaslan
OyuncularBerkay Ateş, Saadet Aksoy, İpek Türktan
İzlemek İçinTıkla!

Serhat Karaaslan’ın yazıp yönettiği film, bir hapishanede mahkum mektuplarını okuyan ve sakıncaları yerleri işaretleyen bir memurun hayatına odaklanıyor. Mektuplardan birinde gördüğü bir fotoğrafa aşık olan memur, bir süre sonra bu kadını takıntı haline getirir. Adana Film Festivali de dahil olmak üzere yapımın farklı festivallerden toplamda 17 ödülü bulunuyor. Ayrıca Oscar’da aday olan ve Elvira Lind tarafından çekilen kısa film The Letter Room’un da Görülmüştür filminden “esinlendiği” iddiaları bulunuyor. 

Kapı (2019) | IMDB: 6.9

kadir inanır kapı filmi

TürDram
Süre1 s. 50 dk.
YönetmenNihat Durak
OyuncularKadir İnanır, Vahide Perçin, Timur Acar
İzlemek İçinTıkla!

Bir kapı sizi geçmişinize, ailenize ve hatıralarınıza bağlayabilir. Yıllar önce Berlin’e göçen ve mutlu bir hayat yaşayan Süryani bir aile, kaybettikleri oğulları ile ilgili bir haber alır ve Mardin’e döner. Fakat bıraktıkları hiçbir şey yerinde değildir. Özellikle evlerinin çalınan kapısının peşine düşen aile, bu yolculuk sırasında geçmişleriyle de yüzleşir. 

Aşıklar Bayramı (2022) | IMDB: 5.7

kıvanç tatlıtuğ settar tanrıöğen

TürDram
Süre1 s. 42 dk.
YönetmenÖzcan Alper
OyuncularKıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen, Erkan Can
İzlemek İçinTıkla!

25 yıl aradan sonra babası tarafından kapısı çalınan Yusuf, ona olan büyük kızgınlığına ve kırgınlığına rağmen konuşma isteğini kabul eder. Birlikte bir yolculuğa çıkmak zorunda olan baba-oğul, bu son yolculuk sırasında birbirlerine duygularını anlatmaya çalışır. Peki, Yusuf babasını affedebilecek mi? 

Cici (2022) | IMDB: 7.1

okan yalabık

TürDram
Süre2 s. 31 dk.
YönetmenBerkun Oya
OyuncularNur Sürer, Ayça Bingöl, Okan Yalabık, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Olgun Şimşek
İzlemek İçinTıkla!

En iyi Netflix Türk filmleri arasında yer alan Cici’nin yazar ve yönetmen koltuğunda Berkun Oya yer alıyor. Üç kardeş, yıllar sonra büyüdüğü eve geri dönüyor ve burada kaldıkları süreçte geçmişleriyle yüzleşiyor. Hiç konuşulmayan konular su yüzüne çıkarken aileyi altüst edecek bir sır da gözler önüne seriliyor. Sinematografik olarak muhteşem sahnelere sahip olan yapım, hikayesiyle de izleyiciyi etkilemeyi başarıyor.  

Sen Ben Lenin (2021) | IMDB: 6.6

melis birkan

TürDram
Süre1 s. 26 dk.
YönetmenTufan Taştan
OyuncularBarış Falay, Saygın Soysal, Hasibe Eren, Melis Birkan
İzlemek İçinTıkla!

1993 yılında Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahilde bulunan Lenin heykelinin hikayesini duymuş muydunuz? Bir dönem çokça gündem olan bu konu, Barış Bıçakçı’nın usta kalemiyle bir filme dönüştü. Başrollerinde Salih Kalyon, Hasibe Eren, Barış Falay, Serdar Orçin ve Binnur Kaya gibi isimlerin yer aldığı yapım, ilginç karakterleri ve diyaloglarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Aaahh Belinda (2023) | IMDB: 5.3

neslihan atagül

TürKomedi, Dram
Süre1 s. 37 dk.
YönetmenDeniz Yorulmazer
OyuncularNeslihan Atagül, Serkan Çayoğlu, Necip Memili
İzlemek İçinTıkla!

1986 yılında başrolünde Müjde Ar’ın oynadığı filmin modern bir uyarlaması olan Aaahh Belinda, başarılı bir oyuncunun hayatını anlatıyor. Yeni çıkan bir şampuan reklamı teklifini kabul eden Dilara, reklam setindeyken bir anda kendini oynadığı karakterin hayatında bulunuyor. Artık evli, iki çocuk annesi ve bankada çalışan Handan’ın hayatını yaşayan Dilara, gerçekte kim olduğuna kimseyi ikna edemeyince hem kendi başına bir çıkış yolu aramaya hem de Handan’ın hayatını mükemmel bir şekilde oynamaya başlıyor. 

İyi Adamın 10 Günü (2023) | IMDB: 6.5

nejat işler

TürSuç, Dram, Gizem
Süre2 s. 04 dk.
YönetmenUluç Bayraktar
OyuncularNejat İşler, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler
İzlemek İçinTıkla!

Mehmet Eroğlu’nun kitabından uyarlanan İyi Adamın 10 Günü, katillerin ve insan kaçakçılarının arasında kalan Sadık’ın yaşadıklarını anlatıyor. Üçlemenin ilk filmi olan yapım, adaletin peşindeyken iyi ve kötünün arasındaki keskin çizginin yavaş yavaş kaybolabileceğini gösteriyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünde ise Nejat İşler yer alıyor. 

Boğa Boğa (2023) | IMDB: 5.7

kıvanç tatlıtuğ

TürDram, Gerilim
Süre1 s. 52 dk.
YönetmenOnur Saylak
OyuncularKıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit, Gürgen Öz
İzlemek İçinTıkla!

Netflix Türk filmleri 2023 yapımları arasında yine bir Hakan Günday – Onur Saylak iş birliği var. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı film, birçok insanı dolandırmaktan yargılanan bir adamın düşmanlarından uzaklaşmak için Assos’a yerleşmesiyle başlıyor. Eskiden yaşadığı kasabada sakin bir hayat sürmeyi planlayan Yalın, kısa bir süre sonra düşmanlarının aslında her yerde olduğunu fark ediyor.

Bana Karanlığını Anlat (2022) | IMDB: 6.2

aslıhan gürbüz giray altınok

TürDram, Gerilim
Süre1 s. 25 dk.
YönetmenGizem Kızıl
OyuncularAslıhan Gürbüz, Mehmet Yılmaz Ak, Giray Altınok, Ersin Arıcı
İzlemek İçinTıkla!

Bir gasilhanede neler yaşanabilir? Günlük hayatta karşılaşabileceğimiz bir durumu oldukça ilginç bir mekan seçimiyle aktaran Bana Karanlığını Anlat, bir adamın kalp krizi geçirmesi ile başlıyor. Gasilhanede yıkanmayı ve gömülmeyi bekleyen Veli’nin karısı Neriman ise mutsuz evliliği ile ilgili kocasıyla yüzleşmeye karar veriyor. Ölmüş kocasına uzun süredir içinde tuttuklarını anlatan Neriman, bu sırada kendiyle de hesaplaşıyor.

Babamın Kemanı (2022) | IMDB: 6.4

engin altan düzyatan

TürDram
Süre1 s. 52 dk.
YönetmenAndaç Haznedaroğlu
OyuncularEngin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin, Gülizar Nisa Uray
İzlemek İçinTıkla!

Bir keman virtüözü olan Mehmet, yıllardır görmediği kardeşi ile karşılaşır. Kardeşi ölmek üzere olduğu için kızını Mehmet’e emanet eder. Özlem artık amcasının yanında kalmaya başlar fakat birbiri arasında hiç bağ olmayan bu iki yabancı, birlikte yaşamakta zorlanır. Onların tek ortak yönü ise içlerinde olan müzik tutkusudur

Kız Kardeşler (2019) | IMDB: 7.4

kız kardeşler

TürDram
Süre1 s. 48 dk.
YönetmenEmin Alper
OyuncularCemre Ebuzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir
İzlemek İçinTıkla!

2024 en iyi Netflix Türk filmleri listemizde sona yaklaşırken yalnızca Türkiye’de değil Avrupa’da da ses getirmiş bir yapım var sırada. Emin Alper’in yazıp yönettiği Kız Kardeşler, Anadolu’dan bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Anneleri öldüğü için kasabaya besleme olarak verilen fakat tutunamayan üç kız kardeşin köye döndükten sonra yaşadıkları dayanışma ve çatışmaları anlatan film, Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı ödülüne aday olarak gösterilmişti. Ayrıca katıldığı festivallerden 17 ödülle dönen yapımda; Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir, Kayhan Açıkgöz ve Müfit Kayacan gibi oyuncuların yanı sıra yönetmenin kendisini de görmek mümkün. 

Tamam Mıyız? (2013) | IMDB: 7.0

aras bulut iynemli

TürDram
Süre1 s. 32 dk.
YönetmenÇağan Irmak
OyuncularDeniz Celiloğlu, Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk
İzlemek İçinTıkla!

Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Netflix Türk filmi, hayallerinin peşinden koşan Temmuz’un hikayesini anlatıyor. Heykeltıraşlığın yanı sıra para kazanmak için çocuk kitaplarına çizim yapan Temmuz, kız arkadaşı tarafından terk edildikten sonra işini de kaybediyor. Bir anda hayatı altüst olan adamın bu kötü gidişatını ise rüyalarında gördüğü bir kişi değiştiriyor. Doğuştan kolları ve bacakları olmayan, bu nedenle de depresif bir yaşam süren İhsan ve Temmuz’un karşılaşması, ikisine de iyi gelecek bir dostluğun başlamasına neden oluyor.

Aile Arasında (2017) | IMDB: 7.6

gülse birsel demet evgar engin günaydın

TürKomedi
Süre2 s. 04 dk.
YönetmenOzan Açıktan
OyuncularEngin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Gülse Birsel
İzlemek İçinTıkla!

Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi dizileriyle bizi ekranlara bağlayan Gülse Birsel, bu kez de oldukça eğlenceli bir filmle karşımızda. Bir tesadüf eseri karşılaşan Fikret ve Solmaz, oldukça farklı karakterler olmalarına rağmen Solmaz’ın kızının düğünü için evli numarası yapmaya karar veriyor. Aile arasında yapılması planlanan nikah, damadın ailesinin istekleri ile büyüyor ve hem içinden çıkılmaz, hem de oldukça komik bir hal alıyor. 

Ekşi Elmalar (2016) | IMDB: 7.1

songül öden şükran ovalı

TürBiyografi, Komedi, Dram
Süre1 s. 54 dk.
YönetmenYılmaz Erdoğan
OyuncularYılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı
İzlemek İçinTıkla!

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönetmekle kalmadığı, aynı zamanda rol de aldığı filmde, ona Solgül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı ve Devrim Yakut eşlik ediyor. Hakkari’de başlayan hikaye, 20 yıllık bir süreci anlatıyor ve Antalya’da bitiyor. Yılmaz Erdoğan’ın oynadığı Aziz karakteri, hem belediyedeki sorunlarla hem de güzeller güzeli kızlarının talipleriyle uğraşıyor. Oldukça eğlenceli sahnelere sahip olan yapım, kararında bir duygusallığı da bünyesinde barındırıyor. 

Kurak Günler (2022) | IMDB: 7.6

selahattin paşalı

TürDram, Gerilim
Süre2 s. 09 dk.
YönetmenEmin Alper
OyuncularSelahattin Paşalı, Ekin Koç, Erol Babaoğlu
İzlemek İçinTıkla!

Henüz yayınlanmadan adından söz ettirmeye başlayan ve farklı festivallerden toplamda 31 ödül kazanan Kurak Günler, genç ve idealist bir savcının ücra bir kasabaya atanması ile başlıyor. Yanıklar köyünün en temel sorunu olan kuraklığı çözmek için başvurulan yolların yasal olup olmadığını soruşturan savcı, farklı sorunlarla da karşı karşıya kalıyor. Yozlaşmanın hangi boyutlara ulaşabileceğini gösteren Emin Alper filmi, hem doğa hem de toplum sorunlarını çok iyi bir şekilde harmanlıyor.

İstanbul İçin Son Çağrı (2023) | IMDB: 5.3

kıvanç tatlıtuğ beren saat

TürDram, Romantik
Süre1 s. 31 dk.
YönetmenGönenç Uyanık
OyuncularKıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat
İzlemek İçinTıkla!

Aşk hiç beklemediğiniz yerde karşınıza çıkar! Bir New York yolculuğunda karşılaşan Mehmet ve Serin, garip bir tesadüf sonucu bir arada kalmak zorunda kalıyor. Bu karşılaşma, onları bambaşka romantik bir yolculuğa sokuyor. Ancak olaylar gördüğümüzden biraz daha farklı. Mehmet ve Serin’in hayatı ve geleceği, bu karşılaşmadan sonra verecekleri karara bağlı. 

Kağıttan Hayatlar (2021) | IMDB: 6.6

çağatay ulusoy

TürDram
Süre1 s. 36 dk.
YönetmenCan Ulkay
OyuncularÇağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı
İzlemek İçinTıkla!

Filmlerde farklı insanların hayatlarını izledik. Ancak belki de ilk defa bir kağıt toplayıcısının hikayesi ele alınıyor. Mehmet, hayatını kağıt toplayarak geçirirken günden güne sağlığı da kötüye gider. İşi sırasında kimsesiz bir çocukla tanışan ve onu yanına alan Mehmet için bu karşılaşma, kendi çocukluğuna döndüğü bir yolculuğa dönüşür. 

Do Not Disturb (2023) | IMDB: 6.3

cem yılmaz ayzek

TürDram, Komedi
Süre1 s. 54 dk.
YönetmenCem Yılmaz
OyuncularCem Yılmaz, Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak
İzlemek İçinTıkla!

Cem Yılmaz, filmlerinde kullandığı karakterin hikayelerini anlatmayı çok seviyor. Daha önce Erşan Kuneri, Arif ve 216 maceralarını izledik. Şimdi de Kara Komik Filmler’de yer alan Ayzek karakterinin hikayesini izleyeceğiz. 

Pandemi zamanında işsiz kalan ve günden güne depresyona sürüklenen Ayzek, bir tanıdığı aracılığıyla bir otelde işe giriyor. Gece vardiyasında sakin bir gece geçirmeyi planlayan Ayzek, garip otel ziyaretçileri ve psikolojik durumu nedeniyle beklenmedik olaylarla karşılaşır.