2021 HBO dizileri listesi

2021 HBO Dizileri Yine Ekrana Kitleyecek!

2020 yılının neredeyse tamamını evlerde geçirirken, bu süre zarfında oyalanmamızı sağlayan en büyük şey diziler oldu. Haliyle kaliteli yapımların birçoğunu tükettik ve “Artık izleyecek güzel bir şey bulamıyorum” deme noktasına geldik. Size güzel bir haberimiz var; Six Feet Under, Sopranos, Game of Thrones ve Boardwalk Empire gibi unutulmaz işlerin altına imzasını atan, 2020 yılı yapımlarıyla da izleyicileri kendine hayran bırakan HBO 2021 içerikleri ile ilgili beklenen duyuruyu yaptı. İşte öne çıkması beklenen 2021 HBO dizileri listemiz…

Tokyo Vice

tokyo vice

Heat, Collateral, The Insider gibi unutulmaz filmlere imza atan yönetmen Michael Mann tarafından yönetilecek Tokyo Vice’in başrollerini Ansel Elgort ve Ken Watanabe paylaşacak. Senaryosunu Tony ödüllü tiyatro yazarı J. T. Rogers’ın yazdığı dizi, 90’ların sonunda Tokyo polis departmanındaki yozlaşmayı ortaya çıkarmak amacıyla polisler ile zaman geçirmeye başlayan Amerikalı bir gazetecinin hikayesine odaklanıyor.

Michael Mann’in, Miami Vice dizisi de izleyici tarafından oldukça beğenilmişti. Tokyo Vice da suç ve aksiyon dizilerinden hoşlananlar için güzel bir alternatif olacak gibi gözüküyor. 

The Nevers

2021 hbo dizileri the nevers

İlk iki Avengers filminin yönetmenliğini yapmış; Buffy the Vampire Slayer, Angel ve Firefly gibi kültleşmiş dizilerin yaratıcısı Joss Whedon, yeni bilim kurgu dizisi The Nevers ile yeniden hayranlarıyla buluşuyor.

The Nevers için ilk olarak, aralarında Netflix’in de bulunduğu birçok dijital platformun teklifte bulunduğunu, nihayetinde yayın haklarının HBO tarafından alındığını söyleyelim. Dizi, Victoria döneminde doğaüstü güçlere sahip kadınların, dünyayı karanlık güçlere karşı koruyuşunu anlatıyor. Bilim kurguyla birlikte, drama ve dönem dizisi olarak da ele alabileceğimiz The Nevers’ın, 2021 HBO dizileri arasında ön plana çıkması bekleniyor.

Justice League

justice league

İlk bölümü eylül ayında yayınlanması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Zack Snyder oturuyor. Dört bölümlük bir mini dizi olan Justice League, HBO hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Neden mi? Çünkü bu dizide Batman, Wonder Woman, Cyborg, The Flash, Aquaman gibi DC Comics karakterlerini bir arada tehditlere karşı savaşırken göreceğiz! 2021 yılında sadece HBO tarafından yayınlanacak, her bir bölümü 1 saatlik bu diziyle ilgili beklentiler oldukça yüksek.

The Last of Us

last of us

Naughty Dog’ın The Last of Us serisinin iki oyunu, oyun dünyasında adeta yeni bir devri başlatmış, satışlarında oldukça yüksek bir hit yakalanmıştı. Oyun, bir vebanın insanları zombi benzeri yaratıklara dönüştürmesinden yıllar sonrasını konu alırken, HBO da bu oyun evrenini dizi ortamına taşımaya hazırlanıyor. Bir mini dizi olan The Last of Us’ın yönetmen koltuğunda Johan Renck oturuyor. Oyunun geliştirilmesine öncülük eden Neil Druckmann ve Çernobil’in yazarı Craig Mazin ise dizinin yazarları arasında.

Mare of Easttown

mare of easttown

Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu edinen Mare of Easttown’ın oyuncu kadrosunda Kate Winslet, Julianne Nicholson ve Jean Smart yer alıyor. Aksiyon ve dramın bir arada olduğu dizide, küçük bir kasabada yaşayan dedektifin yaşanan cinayeti çözmeye çalışırken bir yandan da çalkantılı hayatındaki sorunlarla mücadelesini izleyeceğiz. Tabii, Mildred Pierce’den bu yana televizyon ekranlarında gözükmeyen Winslet karşı özlemimizi gidermek de cabası!

Dune: The Sisterhood

Yönetmenliğini ve baş yapımcılığını ödüllü bilim kurgu dahisi Denis Villeneuve’in üstlendiği The Dune: The Sisterhood’un pilot bölümü 2021 yılı içerisinde yayınlanacak. Dizi, yönetmen Villeneuve’ye duyulan hayranlıktan olsa gerek oldukça büyük bir heyecanla bekleniyor.

Dizi, sıra dışı yeteneklere sahip Bene Gesserit kadınlarının hikayesine odaklanıyor. Zihinlerini ve vücutlarını tamamen kendi kontrolleri dahilinde yönetmek için eğitim alan bu kadınlar, böylelikle tüm insanlığı isteklerine göre yönlendirebilecekler.