2021 Netflix Mayıs Ayı Programı

2021 Netflix Mayıs Ayı Programı

Bahara tam kapanma ile giriyoruz. Mayıs ayının çoğunu evlerimizde ve ailemizle geçireceğiz. Bu süreçte en çok ziyaret ettiğimiz yer belki de yine dijital platformlar olacak. Tam kapanma haberiyle birlikte 2021 Netflix mayıs ayı programı da belli oldu. Devam serileri ve yeni yapımlarla karşımıza çıkan Netflix’te mayısta neler olacak birlikte bakalım.

Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi | 4 Mayıs

Meksika’nın Madonnası olarak anılan Selena Quintanilla Perez’in hikayesini anlatan dizinin ikinci kısmı 4 Mayıs’ta yayınlanacak. Müzik dünyasında yakaladığı başarı kısa süren ve Quintanillas Saldívar tarafından vurularak 1995 yılında ölen Selena’nın hikayesi, 90’lar Amerikası ve o dönemin müzik dünyasına ışık tutuyor.

Sam’in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde | 5 Mayıs 

Kendisinden ‘Sam’in Oğlu’ olarak bahseden seri katil David Berkowitz’in hikayesini anlatan 4 bölümlük mini dizi, Netflix mayıs ayı programı içerisinde hayat hikayesi ve suç temalı yapımları sevenlerle buluşacak. Seri katil yakalandıktan sonra olayları araştıran gazeteci Maury Terry’nin şüphelendiği gibi bir tarikat mı var, yoksa David tüm bunları tek başına mı yaptı? 

Jupiter’s Legacy | 7 Mayıs 

Süper kahraman yapımlarını sevenler, takvimlerini 7 Mayıs’a ayarlasın. Jupiter’s Legacy geliyor!

1930’ların ilk süper kahramanları dünyayı korumuştu. Şimdi onların mirasını devralmak ve başarılarını devam ettirmek çocuklarının görevi. Bir çizgi roman uyarlaması olan dizinin ilk sezonu, 8 bölümden oluşuyor. 

Money, Explained | 11 Mayıs

Sevilen Netflix serisi Explained, Money bölümüyle yeniden seyirciyle buluşuyor. Tüm dünyada en önemli şey olan para; kredi kartları, dolandırıcılar, krediler, kumarhaneler gibi birçok açıdan ele alınıyor. 

Oksijen | 12 Mayıs 

Kapalı bir ünitenin içerisinde uyanan Liz, buraya nasıl geldiği ve kim olduğunu hatırlamaz. Yalnızca vücuduna bağlı kablolar, uzandığı yerden gördüğü ekranlar ve tükenen oksijen seviyesiyle baş başadır. Zamanı dolmadan kim olduğunu hatırlamalı ve buradan kurtulmalıdır.

Tek mekanda geçen ve gerilim dolu Fransız yapımı film, Netflix mayıs programı içerisinde.

Love, Death & Robots | 14 Mayıs

Yayınlandığı dönemde çok ses getiren ve izleyici tarafından çok sevilen Love, Death & Robots, ikinci sezonuyla ekranlarda olacak. Birbirinden farklı hikayeleri konu alan animasyonun ikinci serisi 8 bölümden oluşuyor. 

Penceredeki Kadın | 14 Mayıs

Anna, agorafobisi olan biridir ve evden çıkamadığı için sık sık komşularını gözetler. Tam karşı apartmanına taşınan Jane ile arkadaş olur. Fakat bir gece kocası tarafından bıçaklandığını görür ve polisi arar. Polis soruşturmasında karşılaştığı Jane ise bambaşka biridir. Yaşananlar gerçek mi yoksa Anna’nin hayalleri mi? 

J. Finn’in aynı adlı romanından uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Amy Adams, Gary Oldman ve Julianne Moore yer alıyor. 

Ölüler Ordusu | 21 Mayıs

Bir zombi salgını olmuş ve Las Vegas karantina bölgesi ilan edilmiştir. Bir grup paralı asker bu bölgeye gidip büyük bir soygun gerçekleştirmek için plan yapar. Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Zombiler sandıklarından daha hızlı, daha akıllı ve daha organizedir. Profesyonel askerler mi yoksa ölüler ordusu mu? Bu savaşı kim kazanacak? 

Ragnarok | 27 Mayıs 

Netflix mayıs programı fantastik dizi sevenleri oldukça mutlu edeceğe benziyor. 2020 yılında ilk sezonu yayınlanan Norveç dizisi Ragnarok, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Yeni güçlerini keşfeden Mange, kıyametin eşiğinde olan bu küçük kasabada yaşanan gizemi çözebilecek mi? 

The Kominsky Method | 28 Mayıs


Netflix’in çıtır çerez dizileri arasında sayılabilecek The Kominsky Method, üçüncü sezonuyla izleyicilerle buluşuyor. Two and a Half Men, The Big Bang Theory gibi yapımlarla tanıdığımız Chuck Lorre tarafından hazırlanan dizi, gerçek olaylara mizahi bir bakış açısıyla yaklaşıyor.