2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler

2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler

Yeni bir ay, yepyeni filmler, projeler… Gördüğünüz dizi ve filmleri tekrar tekrar izleyip sıkıldıysanız, Netflix’e yeni yapımlar düşer düşmez bir oturuşta seyredip “Şimdi ne yapayım?” diye düşünüyorsanız bu yazımız tam size göre! Pandemi sürecinde sinema özlemiyle yanıp tutuşanlardansanız ekim ayında vizyona girecek filmler ile sinema salonuna abone olabilirsiniz. Peki, 2021 ekim ayında hangi filmler vizyona giriyor? Gelin beraber inceleyelim…

No Time To Die – 1 Ekim

2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler
2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler: No Time To Die

Fotoğraf: Time

Daniel Craig, birçok ertelemenin ardından 1 Ekim’de No Time To Die filminde canlandırdığı James Bond kimliğiyle son kez izleyiciyle buluştu. Bu defa kaçırılan bir bilim adamını bulmakla görevlendirilen James Bond, kendisini tehlikeli ve ileri boyutta teknoloji ile donanmış kötü bir adamın peşinde buluyor. 

Venom: Let There Be Carnage – 15 Ekim

2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler
2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler: Venom-Let There Be Carnage

Görsel: IGN Türkiye

Tom Hardy, aksiyon ve macera türleri üzerinde yoğunlaşan Venom: Let There Be Carnage ile 15 Ekim’de beyaz perdeye geri dönüyor! 2018’de vizyona giren ilk Venom filminin devamı olan bu yapım, ünlü seri katil Cletus Kasady’nin Carnage’a dönüşmesiyle Venom’ı harekete geçiriyor.

Kritiklere göre Venom: Let There Be Carnage, eğlenceli kurgusuyla sinemaseverleri uzun bir aradan sonra sinema salonlarına toplayacak. Siz de takviminizde 15 Ekim tarihini şimdiden işaretleyebilirsiniz.

The Last Duel – 15 Ekim

2021 ekim vizyona girecekler
2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler: The Last Duel

Fotoğraf: The New York Times

15 Ekim’de vizyona girecek diğer bir film ise Matt Damon, Ben Affleck, Jodie Comer ve Adam Driver gibi usta oyuncuları kadrosunda buluşturan, gerçek hayattan esinlenerek kurgulanan The Last Duel. Eser, Ortaçağ Fransa’sında iki yakın arkadaş olan Jean de Carrouges ve Jacques Le Gris üzerinde yoğunlaşır. De Carrouges’un eşi Marguerite’in Le Gris’yi kendisine tecavüz etmekle suçlaması, bu ikilinin arkadaşlığını acımasız bir rekabete dönüştürür.

Bu tarihi dram filmi, bizi set tasarımları ve kostümleri ile Orta Çağ’a taşırken oyuncuların müthiş performansı da büyüleyecek gibi duruyor. The Last Duel, 2021 ekim ayı filmleri içerisinde mutlaka izlenmesi gerekenler arasında..

Halloween Kills – 15 Ekim

2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler
2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler: Halloween Kills

Fotoğraf: Screen Rant

Sırada yine 15 Ekim’de vizyona girecek, Halloween serisinin son eseri Halloween Kills var. 1978’den beri farklı şekillerde beyaz perdeye taşınan Halloween serisi, Michael Myers ve Laurie Strode’un hikâyesini ele alıyor. 2018’de çıkan Halloween isimli yapımın devamı olan Halloween Kills, korkuseverlerin heyecanla izleyeceği bir yapım.

Dune – 22 Ekim

2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler
2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler: Dune

Fotoğraf: IMDB

Kuşkusuz ekim ayında vizyona girecek filmler arasında en çok merak edilenlerden biri olan Dune, ayın 22’sinde vizyona girecek. Frank Herbert’in klasik 1965 tarihli galaksiler arası bilim kurgu romanından uyarlanarak beyaz perdeyle buluşan Dune’un iki partiden oluşması bekleniyor. Filmde soylu bir ailenin oğlu olan Paul Atreides, galaksideki en değerli unsurun korunmasıyla görevlendiriliyor. 

Geçtiğimiz ay çeşitli festivallerde gösterimi gerçekleşen ve Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa, Rebecca Ferguson gibi isimlerden oluşan yıldız kadrosuyla beğeni toplayan Dune, kritikleri etkilemiş bile. O zaman biz de 22 Ekim’de sinemaya gitmeye hazırlanalım.

Bonus: Last Night in Soho

2021 ekim ayında vizyona girecek filmler
2021 Ekim Ayında Vizyona Girecek Filmler: Last Night in Soho

Fotoğraf: Rotten Tomatoes

Tanıtım fragmanıyla çok ses getiren, 29 Ekim’de ABD’de vizyona girecek olan Last Night in Soho’nun Türkiye’ye 12 Kasım’da gelmesi bekleniyor. Dram, psikolojik gerilim ve gizem türlerini birleştiren bu film, The Queen’s Gambit’in Anya Taylor-Joy’unu ve Jojo Rabbit’in Thomasin McKenzie’sini bir araya getiriyor. 

Stili, renkleri ve atmosferi ile öne çıkan Last Night in Soho, moda tasarımcısı olmak isteyen Eloise üzerinde yoğunlaşıyor. Gizemli bir şekilde 1960’lara yolculuk eden Eloise, orada bir şarkıcı olan etkileyici Sandie ile karşılaşır. Ancak bu göz kamaştıran zaman dilimi aslında görüldüğü gibi değildir. Geçmiş hakkında kurulan hayallerin yavaş yavaş çatlamasıyla hayatlar ve film, karanlık bir atmosfere, bambaşka bir hikâyeye dönüşür. 

Filmin yıldızı Anya Taylor-Joy’un verdiği öneriyi biz de size aktaralım: Filmi izlemeden önce kısa tanıtım fragmanı dışındaki diğer fragmanları izlemeyin!

Kapak Fotoğrafı: Slashfilm